Passie op pauze...

Corona… een nieuw begrip.

Een andere wereld. Een stillere wereld waarin iedereen letterlijk “op pauze” lijkt te staan.

Zo ook ons koor Canto Felice. Helaas zijn veel optredens maar ook onze maandelijkse repetitie en oefensessie “op pauze” gezet.

Gelukkig hadden we er net een hele week Spanje met elkaar op zitten, daar konden we lang op teren.

Er borrelde in deze pauzestand ook veel creatieve ideeën op; er is een DagApp gestart waarvan ieder koorlid om de beurt 1 dag de beheerder is. Zo leerden we elkaar op afstand, zonder elkaar te zien, toch beter kennen! Zo leuk om van iedere deelnemer een kijkje in het dagelijks leven te ontvangen.

Ook is er een “Dit ben ik boek” gemaakt waarin iedere deelnemer een pagina mocht vullen. Mét foto! Ook hierdoor kregen we een beter idee van elkaar wie we zijn.

Er worden veel afspraken gemaakt om te fietsen, buiten op 1,5 m te borrelen en er wordt onderling veel geappt, er worden kaartjes gestuurd, er wordt "ge-video-beld" met kleine groepjes . Kortom, alle sociale media mogelijkheden worden volop benut J

 

Ons koor kan gewoon individueel door oefenen doordat onze dirigent goede mp3’s voor ons maakt, maar… ik weet zeker dat we  allemaal heel blij zijn als we straks (hopelijk in juni) weer lekker samen kunnen zingen!!